Need help with Springs

1902-1906

Moderator: BPskeeter


Copper BB
Posts: 3
Joined: Thu Oct 18, 2012 11:35 am
PostPosted: Mon Oct 22, 2012 1:44 pm
I have a 1903 Model that had been sitting around for what looks like the past hundred years in the back seat of a pickup truck. No rust or major pits but really gunked up. So, I decided I could take it all apart and get everything cleaned up and operating smoothly, which I did, but now I can't get the springs back in correctly. I've done every thing I can think of and they just won't work. Does anybody out there have any pictures or advice on how to get these back in?
User avatar
Moderator
Posts: 3391
Joined: Sat Aug 20, 2011 10:23 am
Location: PENNSYLVANIA
PostPosted: Tue Oct 23, 2012 12:59 pm
Welcome to the Ithaca Owners Forum Sknowskier !!

Have you looked on YOUTUBE for a how to video yet....?
Image

Copper BB
Posts: 3
Joined: Thu Oct 18, 2012 11:35 am
PostPosted: Wed Oct 24, 2012 10:15 am
I've looked all over the internet.

Moderator
Posts: 236
Joined: Fri Sep 02, 2011 6:38 pm
Location: Dayton, OH
PostPosted: Thu Oct 25, 2012 5:50 am
Where are you located?
Maybe we can recommend someone in yor area.
A flash in the pan, a puff of smoke, and a prayer to the great Lord on high...

Copper BB
Posts: 3
Joined: Thu Oct 18, 2012 11:35 am
PostPosted: Thu Oct 25, 2012 4:41 pm
Thanks for the welcome. I'm in Lubbock Texas.
User avatar
Vendor
Posts: 967
Joined: Fri Sep 09, 2011 5:06 am
Location: Mobile, AL
PostPosted: Fri Oct 26, 2012 7:13 pm
I've never worked on one of these so I wouldn't even begin to tell you how. If I could see it, I could figure it out. Wish I could help you.
--Jim

Return to Lewis & Nig Model

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest